Liderul PNL Vrancea a picat BAC-ul și după contestații. Care este nota finală de la Limba Română

Umilință supremă pentru lider PNL, care a dat bacalaureatul la 42 de ani. Politicianul din Vrancea care a luat nota 3,60 la Limba Română în urma contestației tot NU a trecut "examenul maturității".

Liderul PNL Vrancea a picat BAC-ul și după contestații. Care este nota finală de la Limba Română

Daniel Moroșanu este Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea și a dat Bacul, printre absolvenții de liceu, la 42 de ani. Nu a reuşit însă să promoveze examenul, căci Limba Română i-a pus ceva probleme și n-a putut lua mai mult de 3,60, în ciuda faptului că măturisea că a făcut meditații. În schimb, la Istorie a luat nota 7,55, iar la proba de Geografie 8,65.

Politicianul care a dat Bacul la 42 de ani a făcut contestație la Română

Contactat telefonic de jurnaldevrancea.ro, Daniel Moroșanu a declarat că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină minim nota 5 la Limba şi literatura română.

Ce notă a luat în urma contestației

El a contestat nota de la română, 3.60, iar în urma recorectării a mai primit 15 sutimi, scrie Adevărul. Mai exact, nota de la Limba Română a urcat de la 3,60 la 3,75.

Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, la alegerile din 2016, conduce Organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședintele filialei vrâncene a PNL.

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, declara Daniel Moroşanu pentru Adevărul, după prima probă susţinută la Bac.

Ultimele știri