Antena Căutare

A treia zi de PROTESTE! Circa 80.000 de oameni s-au strâns în faţa Guvernului

Bucureştenii au protestat pentru a treia zi consecutiv în Piaţa Victoriei din Capitală, unde numărul manifestanţilor ajunsese la 80.000. 

Bucureştenii au protestat pentru a treia zi consecutiv în Piaţa Victoriei din Capitală, unde numărul manifestanţilor ajunsese la 80.000.

UPDATE 23.25: În Piaţa Victoriei mai sunt aproximativ 5.000 de oameni

În Piaţa Victoriei se mai află, la această oră, aproximativ 5.000 de manifestanţi, majoritatea comasaţi la gardul care îi desparte cordonul de jandarmi. Oamenii scandează "Demisia", "Cine nu sare nu vrea schimbare", bat în tobe şi suflă în vuvuzele.

De asemenea, mai sunt două grupuri compacte, de aproximativ 300 de persoane, în apropierea Muzeului Antipa. În acea zonă s-a aflat şi un grup de tineri care au cântat la instrumente de percuţie.

___________________________________

Manifestanţii au venit din nou în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală.

Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei din Capitală a ajuns la aproximativ 80.000. De la metrou şi de bulevardele adiacente continuă să vină grupuri mari de oameni, care se îndreaptă spre Piaţa Victoriei.

Unii sunt însoţiţi de copii, pe care îi ţin de mână sau îi cară în spate. Manifestanţii au steaguri şi fluiere.

IMAGINI LIVE DIN PIATA VICTORIEI AICI!

Veste bună venită de la Ministerul Educaţiei! Se dau mai mulţi bani pentru elevi... VIDEO! Proteste Piaţa Victoriei: Jandarmii şi-au bătut un coleg crezând că este vorba despre un agitator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x