Antena Căutare

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 4.713.449 vizitatori unici în luna ianuarie. Aplicația Antena 1, lider național

Debut pe primul loc pentru a1.ro în 2023. În luna ianuarie, platforma de video entertainment și-a adjudecat poziția de lider în categoria Divertisment, cu 4.713.449 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 111.125 vizitatori unici, ocupând primul loc în topul celor mai vizitate aplicații din România.

Antena 1, afiș Galerie
A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 4.713.449 vizitatori unici în luna ianuarie. Aplicația Antena 1, lider național cu 111.125 vizitatori unici | Antena 1

A1.ro, platforma care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, este lider la început de an în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet).

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor favorite. Pe platforma digitală, publicul poate trăi cel mai bun AZI și se poate înscrie la concursurile momentului.

Debut pe primul loc pentru a1.ro în 2023

O dată cu începutul noului sezon America Express, Antena 1 a pornit și Viza de America - unde marele premiu îl trimite pe un fan norocos la o parte din filmările pentru următorul sezon. Pentru a participa, cei mai înfocați telespectatori și fanii emisiunii America Express trebuie să urmărească episoadele cu mare atenție și să se înscrie pe a1.ro.

De miercuri până vineri, telespectatorii pot juca Nu te supăra, frate!, în direct, alături de vedetele invitate. Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe site, în timpul difuzării emisiunii şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Azi pozezi, Neatza câștigi. Tot ceea ce trebuie să facă publicul este să urmărească emisiunile Antena 1 de luni până vineri, în intervalul 17:00 – 19:00, să se fotografieze cu indiciul care apare pe ecran şi să încarce imaginea pe a1.ro. Câştigătorul va fi anunţat zilnic, în cadrul emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Cea mai creativă fotografie, care surprinde şi indiciul afişat pe ecran în cadrul emisiunilor Preţul cel bun, difuzată în fiecare luni şi marţi, de la ora 17:00 şi Nu te supăra, frate!, difuzată în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17:00, va fi premiată a doua zi, în cadrul emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1 cu suma de 500 de Euro. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe site-ul a1.ro și pe aplicația Antena 1.

Întâmpinarea Domnului sau Stretenia. Ce reprezintă sărbătoarea de azi, 2 februarie 2023... Rugăciune către Sfântul si Dreptul Simeon, ocrotitorul copiilor mici. Ruga de ajutor care se spune pe 3 februarie 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x