Antena Căutare

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă dezvăluie conversații uluitoare auzite în casa din Caracal. Aceasta simte că viața îi este în pericol

Slujitoarea lui Dincă simte că viaţa ei şi a familiei sale este în pericol, după ce a făcut dezvăluiri şocante despre monstrul din Caracal şi despre familia lui. Chiar şi aseară, femeia susţine că o maşină dubioasă a venit din nou la poarta ei.

Slujitoarea lui Dincă simte că viaţa ei şi a familiei sale este în pericol, după ce a făcut dezvăluiri şocante despre monstrul din Caracal şi despre familia lui. Chiar şi aseară, femeia susţine că o maşină dubioasă a venit din nou la poarta ei. De frică, femeia cere ajutor, vrea să ştie cine o urmăreşte.

Femeia susține că familia lui Ghoerghe Dincă ducea femei tinere la prostituție, în Italia. Bari, Canosa, Candela, Foggia, Stornara şi Stornarella sunt locațiile unde sunt duse fetele.

Ceea ce, se pare că întăreşte informaţiile apărute despre complicii lui Gheorghe Dincă, dar şi acuzaţiile slujitoarei lui care a veni în platou Acces Direct. Noi informaţii bombă vom avea şi în această după-amiază! Persoane care cunosc localităţile din Italia, în care familia lui Dincă ar fi dezvoltat o adevărată afacere sexuală, cel puţin după cum acuză sjulitoarea.

Vezi materialul video pentru mai multe informații și pentru a vedea harta locațiilor.

"Aceste localităţi: Stornara, Stornarella, Canosa, Orta Nova, Fogia există. Sunt în provincia Di Foggia. Deci, la 80 de kilometri de Bari. Deci, între Foggia şi Bari sunt 80, 90 de kilometri. Şi cum a zis doamna acele localităţi există. Pe margine, în Canosa, mai este, deci pe margine sunt maslini. Zone de măslini şi pentru asta se practică prostituţia. Femeile care sunt la stradă, deci eu nu am stat de vorbă cu ele, dar femeile care sunt au rulote, băgate în orivete de măslini. Deci sunt băgate acolo. Şi acolo şi peştii lor stau la 20, 30 de metri, stau distanţă de ele. Dar există acele localităţi, pe care le-a zis doamna, există pentru că le cunosc. Din ce cauză le cunosc? Soţul meu este din Stornarella. Eu am făcut naveta în Stornarella, ani de zile, deci le cunosc. Vă spun din start. Există marocani, există albanezi, există bulgari.”, confirmă un o persoană prin intervenție telefonică

Citește și:DIICOT audiază colegii și prietenii Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Doi tineri, dintre care un minor, au șantajat și obligat o tânără să își vândă trupul, în schimbul banilor... Le-au chemat la audieri ca să le umilească! Colegele Luizei Melencu, revoltate după discuțiile cu anchetatorii: „O oră ș...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x