Căutare Live

Admitere la şcolile MAI 2019-2020: Încep înscrierile la Academia de Poliție în luna aprilie

Încep înscrierile la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" pentru sesiunea iulie-august 2019, la toate specializările (ordine și siguranță publică, drept, instalații pentru construcții – pompieri, arhivistică). Potrivit calendarului de admitere, activitățile de recrutare a candidaților vor fi demarate în cursul lunii aprilie 2019.

Încep înscrierile la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" pentru sesiunea iulie-august 2019, la toate specializările (ordine și siguranță publică, drept, instalații pentru construcții – pompieri, arhivistică). Potrivit calendarului de admitere, activitățile de recrutare a candidaților vor fi demarate în cursul lunii aprilie 2019.

În plus, Ministerul Afacerilor Interne precizează că următoarea sesiune de admitere la şcolile de agenţi şi subofiţeri va fi doar în prima parte a anului 2020.

Admitere 2019 Academia de Poliție. Probe de concurs

Potrivit Mediafax, activitățile specifice înscrierii, desfășurării probelor eliminatorii și probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la studii universitare de licenţă, în facultăţile Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, în anul 2019, disponibil pe pagina oficială de internet a instituției de învățământ. Candidații îl pot consulta aici.

La instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile MAI se vor organiza sesiuni de admitere, potrivit graficelor de activități proprii acestora. Toate informaţiile vor fi aduse la cunoștința celor interesați, în cel mai scurt timp, prin intermediul paginii oficiale de internet a MAI, AICI.

O nouă sesiune de admitere pentru școlile postliceale ale MAI, în 2020

Anterior, în sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, au fost organizate examene de admitere la școlile de agenți și subofițeri din cadrul MAI, astfel încât la momentul actual, în aceste școli se pregătesc, la capacitate maximă, două serii de elevi, totalizând peste 5.750 de elevi. În aceste condiții, în anul calendaristic curent nu va exista posibilitatea tehnică pentru a mai putea fi organizată o nouă sesiune de admitere, se arată în comunicatul MAI.

O nouă sesiune de admitere la școlile postliceale ale M.A.I., va fi organizată în prima parte a anului 2020, conform graficului ce va fi comunicat în timp util.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Atenție, români! Ți se returnează banii pe sticle și ambalaje! Ce trebuie să faci... O elevă care a susținut simularea la Bacalaureat a primit nota 1! Ce a scris în foaia de e examen a devenit viral...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x