Antena Căutare

Povestea românului de 111 ani. Este al doilea cel mai în vârstă bărbat din lume şi ne spune secretul longevităţii

Are peste 111 ani şi face sport în fiecare zi. Românul care a doborât recordurile mondiale, interviu exclusiv pentru "Agenţia VIP". Este al doilea cel mai în vârstă bărbat din lume şi ne spune secretul longevităţii. Povestea impresionantă de viaţă.

Bătrânul la venerabila lui vârstă are un program extrem de disciplinat. Acesta se trezește la ora opt dimineața, mănâncă, se odihnește, la prânz se pălimbă, se mia uită la televizor și o ține așa până seara la ora nouă când simte că e momentul să doarmă.

S-a născut la țară în comuna Drăgăneasa din Câmpina, într-o familie de șase copii și a copilărit la țară. Facultatea a făcut-o la București, Agronomie, ca mai apoi să lucreze aproape toată viața în domeniu.

Toți frații și toate surorile lui au trăit extrem de mult, trecând în neființă pe la 96 sau 97 de ani. Însă gena longevității nu a fost singura care l-a ajutat pe bătrân să fie al doilea cel mai în vârstă om din lume, ci și stilul de viață ponderat pe care l-a avut.

Nu a mâncat mult, nu a băut mult, dar a consumat extrem de multe fructe.

Pentru a afla întreaga poveste urmăriți videclipul.

Constanţa: Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în spate de mai multe ori... Situație revoltătoare la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Ploșnițe și șobolani, surprinși în timp ce mișunau printre c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x