Antena Căutare

Ai mici firișoare albe pe unghii? Uite ce îți spun despre sănătatea ta și ce trebuie să faci cât mai curând

Chiar dacă ai un stil de viață sănătos și faci mult sport în fiecare zi se poate că organismul tău să aibă anumite carențe.

Chiar dacă ai un stil de viață sănătos și faci mult sport în fiecare zi se poate că organismul tău să aibă anumite carențe.

El le anunță prin diferite semne pe care trebuie să le observi la timp.

Daca observi niște pete albe pe unghii, acest lucru înseamnă că ai o deficiență de zinc, și nu de calciu așa cum se credea până acum. Mănâncă alimente bogate în zinc, cum ar fi fructe de mare, spanac, fasole sau ciuperci.

Ai mâinile mai tot timpul reci? Nu înseamnă neapărat că ai probleme cu circulația sau cu sistemul imunitar, ci poți avea o deficiență de iod. Mănâncă alge marine, cod, creveți, ton și cartofi copți pentru a rezolva această problemă.

Daca ai pielea foarte uscată și ușor iritabilă ai o deficiență importantă de vitamina A. Pentru a o rezolva consumă carne roșie, fructe de mare și unt.

Anunţul pe care îl aşteptau toţi şoferii din România! Polițele RCA vor putea fi achitate în rate... Revoltă pe Facebook, după ce clienții unui bar au fost serviți cu bere care expirase acum șase luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x