Antena Căutare

Ajutoare de urgenţă de 122.000 de lei pentru familiile afectate în urma accidentului rutier din judeţul Ialomiţa

Un număr de 16 familii afectate în urma accidentului rutier din judeţul Ialomiţa vor primi ajutoare de urgenţă în valoare de 122.000 de lei, conform unei hotărâri adoptate, vineri, de Guvern.

Un număr de 16 familii afectate în urma accidentului rutier din judeţul Ialomiţa vor primi ajutoare de urgenţă în valoare de 122.000 de lei, conform unei hotărâri adoptate, vineri, de Guvern.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Muncii, familiile afectate în urma accidentului rutier produs în 5 octombrie în judeţul Ialomiţa vor primi ajutoare de urgenţă în valoare de 122.000 de lei. Este vorba despre 16 familii care se află astfel în situaţii de necesitate.

"Pentru fiecare familie care are un membru decedat sau rănit în accident, Hotărârea de Guvern aprobată astăzi prevede acordarea unui ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 lei, iar pentru fiecare minor aflat în întreţinerea uneia dintre aceste persoane se acordă un ajutor suplimentar de 3.000 lei", scrie în comunicat.

Ajutoarele de urgenţă se suportă din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

În 5 octombrie, un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti a fost izbit violent de un TIR, care a pătruns pe contrasens. În urma accidentului, zece persoane au murit, între care şi şoferii celor două maşini. Majoritatea victimelor sunt femei.

Sursa : news.ro

Alternative eficiente la sistemul de încălzire centralizată... Pagubă de zeci de mii de lei la Primăria Băbana din judeţul Argeș. Sediul instituţiei a fost spart în miez de noapte...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x