Antena Căutare

Alertă de șerpi veninoși în România! Reptilele au apărut în urma inundațiilor. La ce să fiți atenți FOTO

Clipe de panică pe străzile orașelor din România, după ce inundațiile au adus cu sine mai mulți șerpi veninoși, aproape de case și zone circulate. Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, după mai multe apeluri urgente la 112. În ce localități au fost fotografiate viperele.

serpi Galerie
Alertă de șerpi veninoși în România. În ce zone au apărut reptilele periculoase | Facebook

În urma ploilor torențiale din ultime zile, pe teritoriul țării nostre s-au format inundații, care au adus cu sine noi probleme pentru siguranța localnicilor. Mai multe persoane au sunat de urgență la 112, pentru a sesiza autoritățile cu privire la apariția unor șerpi veninoși, aproape de case și pe străzile circulate.

Citește și: Avertisment RO ALERT: Ce zonă din România a fost invadată de șerpi. Ce amendă primesc cei care îi ucid

Șerpi veninoși, pe străzile din România

Alertă de șerpi veninoși în România, în urma inundațiilor care au făcut prăpăd în multe zone din țară. Mai multe imagini de la fața locului au circulat intens pe rețelele de socializare, iar oamenii legii au intervenit rapid pentru siguranța cetățenilor. În fotografii se pot observa mai mulți șerpi veninoși. În ce orașe și-au făcut reptilele periculoase apariția.

Șerpii au fost aduși de șuvoaiele de apă chiar pe străzile aglomerate ale marilor orașe din România, mai exact în județele Mehedinți, Caraș-Severin și Argeș. Speriați, oamenii au sunat rapid la numărul de urgență, iar autoritățile locale, în frunte cu jandarmii, au intervenit și capturat viperele.

Citește și: O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”

La ce trebuie să fie atenți cetățenii. Unde se ascund reptilele periculoase

În localitatea Eșelnița, din județul Mehedinți, s-a anunțat apariția unei vipere cu corn, un exemplar extrem de periculos. Reptila a fost surprinsă în parcarea unei pensiuni și a instaurat panica, după ce s-a ascuns sub capota unei mașini.

O situație similară a avut loc și în Drobeta Turnu-Severin, acolo unde jandarmii au descoperit un șarpe ascuns sub capota unui autoturism. În județul Argeș, un șofer a sunat la 112, după ce a deschis capota mașinii și a găsi un șarpe care depășea un metru în lungime.

Autoritățile au tras un semnal de alarmă cu această ocazie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar șerpii găsiți au fost capturați și eliberați. Cu toate acestea, cetățenii trebuie să fie în continuare vigilenți și atenți, pentru a evita situațiile riscante. Șerpii se află în perioada de împerechere și există șanse să fie extrem de agresivi, fără motiv. În ceea ce privește starea vremii, meteorologii au anunțat în continuare ploi.

Vești bune pentru români. Ce nouă categorie de persoane va primi vouchere de vacanță în 2023... Rezultate Loto 18 iunie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x