Antena Căutare

Alexandru Arșinel audiat la DIICOT, după ce ar fi beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan. "Nu există mulţi medici sau mulţi pacienţi care să nu fi ştiut cum stau lucrurile"

Actorul Alexandru Arşinel s-a prezentat joi dimineaţa la DIICOT, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare.

Actorul Alexandru Arşinel s-a prezentat joi dimineaţa la DIICOT, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare.

Audierea lui Arşinel vine după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care l-a denunţat pe Mihai Lucan la DIICOT, a declarat că actorul a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului când a fost supus unui transplant renal.

De asemenea, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirma, în decembrie 2017, că politicieni şi oameni cu influenţă au ştiut şi au profitat de serviciile preferenţiale ale medicului Mihai Lucan, printre care actorul Alexandru Arşinel şi fostul deputat Victor Socaciu.

"Nu există mulţi medici sau mulţi pacienţi ai domnului Lucan care să nu fi ştiut cum stau lucrurile. Ceea ce nu ştiu mulţi este că politicieni şi oameni cu influenţă ai ultimilor 27 de ani au ştiut şi au profitat de serviciile preferenţiale ale domnului profesor, pentru ei înşişi sau pentru apropiaţi. Domnul Alexandru Arşinel (actor, membru UNPR) şi domnul Victor Socaciu (deputat PSD la acea dată) sunt doar două exemple. Sunt sute altele", declara atunci Vlad Voiculescu.

Medicul Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Vremea 11 Ianuarie. Ploi și temperaturi cu minus în Craiova... Ziua în care ninsorile abundente și frigul ajung în România: Capitala, lovită de ger! Meteorologii au făcut anunțul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x