Antena Căutare

Alexandru, baiatul de sase ani care cantarea 80 de kilograme, a murit

Alexandru, baietelul care suferea de obezitate morbida, a murit azi dimineata, dupa o lupta lunga, dramatica si, din pacate, pierduta de corpul lui. Copilul avea sase ani si cantarea peste 80 de kilograme.

Dupa ce ieri, baietelul de doar sase ani a ajuns, din nou, la spital, la Terapie Intensiva, situatia lui s-a tot inrautatit. In timpul noptii, Alexandru a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, sa vomite sange.

In aceasta dimineata, la ora 8.00, corpul lui a cedat fara ca medicii sa mai poata sa il resusciteze.

„Mi-au spus doctorii ca am ajuns cu el prea tarziu, ca era deja prea bolnav si ca nu se mai putea face nimic”, a spus mama copilului.

Alexandru a fost adus de catre parinti la spital destul de tarziu, cand starea sa era precara. A fost diagnosticat de catre medici cu obezitate morbida, a fost tinut internat doua zile, dupa care a fost lasat sa mearga acasa.

Copilul de sase ani nu a mers niciodata, reusind sa se deplaseze doar tarandu-se pe coate. Situatia financiara precara a parintilor i-a impiedicat pe acestia sa ceara ajutorul medicilor mai devreme.

Rectorul Universitatii "Ovidius" din Constanta, RETINUT pentru luare de mita... Prognoza METEO pentru joi si vineri. Vremea va fi in general frumoasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x