Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alexandru Cumpănașu a primit amenințări cu moartea! Mesajul terifiant publicat de unchiul Alexandrei Măceșanu: „Dacă se întâmplă ceva oricărui membru al familiei mele...”

Alexandru Cumpănașu a făcut public un mesaj de amenințare primit recent. Unchiul Alexadrei Măceșanu cere interveția urgentă a autorităților.

Alexandru Cumpănașu și părinții Alexandrei Măceșanu

Facebook/ Alexandru Cumpănașu

Pierderea Alexandrei Măceșanu nu este singura dramă prin care trece familia lui Alexandru Cupănașu. Acesta a decis să facă publice pe pagina sa de Facebook un mesaj în care este amenințat cu moartea de un bărbat.

Redăm mai jos postarea lui Cumpănașu:

„Dragi romani, lucrurile scapă de sub control. Am informat atât MAI cât și Parchetul General cu privire la amenințările directe la adresa mea și a familiei mele.

Sunt zeci, sute de amenințări directe la adresa mea, a familiei și a susținătorilor din partea clanurilor interlope. Pun aici doar un exemplu, însa sunt altele mai grave și directe!!! Ticăloșii din instituții, în loc să apere viața unei familii hărțuită și amenințată de clanurile interlope, preferă să se lupte cu mine politic deși campania s-a terminat de mult timp și nici nu am dorința de a îngroșa numarul inculților, corupților și ticăloșilor din politică!!!

Sunt jurnaliști și ministrul de Interne care dețin informații și mai clare și oribile pe care nu le voi pune aici. Dacă se întâmplă CEVA oricărui membru al familiei mele, vă asigur că cei informați și nu au luat măsuri vor face pușcărie toată viața!

Fac public acest comentariu din multele amenințări pentru a nu spune mai târziu ca s-au rătăcit mesajele, hârtiile...”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

Fotografia în care apare mesajul de amenințare este aceasta:

Alexandru Cumpănașu a primit amenințări cu moartea! Mesajul terifiant publicat de unchiul Alexandrei Măceșanu: „Dacă se întâmplă ceva oricărui membru al familiei mele...”

Recomandari