Căutare Live

Alexandru Cumpănașu a primit amenințări cu moartea! Mesajul terifiant publicat de unchiul Alexandrei Măceșanu: „Dacă se întâmplă ceva oricărui membru al familiei mele...”

Alexandru Cumpănașu a făcut public un mesaj de amenințare primit recent. Unchiul Alexadrei Măceșanu cere interveția urgentă a autorităților.

Alexandru Cumpănașu și părinții Alexandrei Măceșanu

Facebook/ Alexandru Cumpănașu

Pierderea Alexandrei Măceșanu nu este singura dramă prin care trece familia lui Alexandru Cupănașu. Acesta a decis să facă publice pe pagina sa de Facebook un mesaj în care este amenințat cu moartea de un bărbat.

Redăm mai jos postarea lui Cumpănașu:

„Dragi romani, lucrurile scapă de sub control. Am informat atât MAI cât și Parchetul General cu privire la amenințările directe la adresa mea și a familiei mele.

Sunt zeci, sute de amenințări directe la adresa mea, a familiei și a susținătorilor din partea clanurilor interlope. Pun aici doar un exemplu, însa sunt altele mai grave și directe!!! Ticăloșii din instituții, în loc să apere viața unei familii hărțuită și amenințată de clanurile interlope, preferă să se lupte cu mine politic deși campania s-a terminat de mult timp și nici nu am dorința de a îngroșa numarul inculților, corupților și ticăloșilor din politică!!!

Sunt jurnaliști și ministrul de Interne care dețin informații și mai clare și oribile pe care nu le voi pune aici. Dacă se întâmplă CEVA oricărui membru al familiei mele, vă asigur că cei informați și nu au luat măsuri vor face pușcărie toată viața!

Fac public acest comentariu din multele amenințări pentru a nu spune mai târziu ca s-au rătăcit mesajele, hârtiile...”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

Fotografia în care apare mesajul de amenințare este aceasta:

Alexandru Cumpănașu a primit amenințări cu moartea! Mesajul terifiant publicat de unchiul Alexandrei Măceșanu: „Dacă se întâmplă ceva oricărui membru al familiei mele...”

Alexandru Cumpănașu a primit amenințări cu moartea

Facebook/ Alexandru Cumpănașu

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Preşedintele Colegiului Medicilor, apel către foștii pacienți ai chirurgului Mircea Beuran: „Să îl apere!”...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri