Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Abia împlinise vârsta majoratului. Alexandru și-a pierdut viața în accidentul provocat de prietenul lui, care s-a urcat la volan fără să aibă permis

Alexandru este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul produs de prietenul său. Alte trei persoane au fost rănite, singurul care a scăpat nevătămat fiind șoferul.

Alexandru este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul produs de prietenul său. Alte trei persoane au fost rănite, singurul care a scăpat nevătămat fiind șoferul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, un tânăr de 20 de ani din Caracal conducea un autoturism pe Drumul Naţional 6. În afara comunei Drăghiceni, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a rasturnat in afara carosabilului.

Alexandru a fost găsit de echipajele de prim-ajutor în stop cardio-respirator. În ciuda turor eforturilor depuse de medici, tânărul în vârstă de 18 ani nu a putut fi salvat. Potrivit Adevărul, Alexandru era ele la Liceul Tehnologic „Matei Basarab” din Caracal.

Alexandru Buzatu se afla în maşină cu un alt coleg de liceu, în vârstă tot de 18 ani, cu două fete, de 15, respectiv 16 ani, şi cu şoferul în vârstă de 20 ani. Poliţiştii urmează să stabilească ce anume s-a petrecut în afara localităţii Drăghiceni, unde a avut loc accidentul, cert fiind faptul că şoferul, băiatul de 20 ani, nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul alcooltest şi a rezultat o concentraţie de 1.05 mg/ L alcool pur în aerul expirat. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă , conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.