Antena Căutare

Alexandru, un băiețel care si-a petrecut viața prin spitale, îl așteaptă pe Moș Crăciun

Dacă zilele acestea îl întâlniți pe Moș Crăciun, să îi spuneți că undeva, într-o clinică din Istanbul, îl așteaptă și un băiețel din România. Îl cheamă Alexandru, are 13 ani și aproape toată viață și-a petrecut-o prin spitale.

Dacă zilele acestea îl întâlniți pe Moș Crăciun, să îi spuneți că undeva, într-o clinică din Istanbul, îl așteaptă și un băiețel din România. Îl cheamă Alexandru, are 13 ani și aproape toată viață și-a petrecut-o prin spitale.

Să-i spuneți Moșului că Alex e foarte cuminte, face tratamentul conștiincios și are o forță și o voință care i-a uimit pe medici. Singură lui dorința este să se facă bine. Și pentru asta are nevoie de o minune. Și de o simplă donație de 2 euro prin SMS la numărul 8848. Alimentați astfel fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut".

Puștiul a ajuns într-o clinică din Istanbul

Are 13 ani și învață să meargă din nou. Așa a fost mereu viață lui Alexandru - o permanentă lupta. Avea doi ani când a fost diagnosticat cu neuroblastom la glandele suprarenale. De atunci a trecut prin tot felul de intervenții, tratamente, cure de chimioterapie. A căzut și s-a ridicat de multe ori. Părinții, amândoi sportivi de performanță, l-au învățat că viață e de fapt o competiție, iar pe podium ajung doar cei puternici, ambițioși și bine antrenați. Cu fiecare pas pe care îl face, Alexandru se apropie de salvare. Acum trei luni, cu sprijinul oamenilor care au donat câte doi euro în fondul de solidaritate al campaniei Vreau să Ajut, puștiul a ajuns într-o clinică din Istanbul.

Alexandru a uimit până și doctorii cu forță și dorința lui de a se face bine. Mai e nevoie însă de multe tratamente și terapii. Implicit, mai e nevoie de foarte mulți bani. Pe care familia, epuizată de griji și cheltuieli, nu-i mai are. Alex crede în Dumnezeu și e sigur că se va întâmplă o minune. sunt mândră de el și sunt sigură că voi ne veți ajută să ne întoarcem sănătoși acasă. Doamne Ajută și sărbători fericite!

Alex a învățat în atâția ani de suferință că oamenii sunt minunea. Către oameni se îndreaptă acum gândul lui. Și acest mesaj. Puteți contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut" donand doi euro prin SMS la numărul 8848, număr pus la dispoziție de Orange, Telekom România Mobile și Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut". Sau, sunând la numerele afișate pe ecran, din rețeaua Telekom, rețeaua de telefonie fixă. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau să Ajut. Puteți dona trei, cinci sau zece euro. Din fondul de solidaritate al campaniei îl putem ajută pe Alexandru dar și pe alți copii. Puteți dona și nominal în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei și în euro. Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Alexandru online sau prin paypal mentionind numele lui. Orice suma contează! Când știi că un copil are nevoie de ajutor, este bolnav și nu are bani de tratament, îndrumă-i părinții către Fundația Mere Aproape sau spune-ne direct.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament.

În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului.

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Dragostea te lovește când nici nu te aștepți! Un tânăr din Sibiu și-a cunoscut soția cântând colinde pe stradă... În ianuarie şi februarie, vine iarna, iar din martie începe o primăvară călduroasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x