Antena Căutare

Alocațiile cresc începând din 1 aprilie. Olguța Vasilescu a făcut precizări importante referitoare la majorare

Veste bună pentru părinţii din România. Începând de astăzi intră în vigoare majorarea alocaţiilor, însă abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare. 

Veste bună pentru părinţii din România. Începând de astăzi intră în vigoare majorarea alocaţiilor, însă abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

În luna februarie, Guvernul a adoptat Ordonanţa de Urgență pentru majorarea alocaţiilor pentru copii din luna următoare celei în care intră în vigoare Legea bugetului de stat pe anul 2019.

Cum Legea bugetului de stat pentru anul 2019 a fost adoptată de preşedintele Klaus Iohannis, la 15 martie a.c. şi a intrat în vigoare la 18 martie, majorarea alocaţiilor se aplică de la 1 aprilie, conform OUG nr. 9/2019.

"De mâine, cresc alocațiile tuturor copiilor, după cum urmează:
-300 de lei pentru cei cu vârsta de până în doi ani;
-150 de lei pentru cei de până în 18 ani;
-300 de lei pentru copiii cu handicap, cu vârsta de până în 18 ani, conform Ordonanței de Urgentă aprobată luna trecută de Guvernul României”,
a declarat Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Taxa pe sticle a intrat în vigoare. Cât vom plăti pe ambalajele returnabile... O femeie, la un pas de moarte după ce concubinul ei și-a ieșit din minți! A încercat să o ucidă sub privirile fiicelor î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x