Ambulanță cu pacienți, într-un accident înfiorător, în Prahova! Un bărbat a murit! Atenție, imagini tulburătoare! Foto

O ambulanță privată cu pacienți a fost implicată într-un accident înfiorător, marți dimineața, în Prahova. Un bărbat a murit.

Accidentul din Prahova.

Accidentul în care a fost implicată ambulanța, ce transporta pacienţi la dializă, a avut loc la Floreşti.

Şase persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

„Din primele date, accidentul s-a produs pe DJ 720, la intersecţia cu Călineşti (DJ 144). Se pare că un autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unei ambulanţe private, care transporta trei pacienţi pentru dializă. În acest moment sunt şase persoane asistate medical la faţa locului. Conducătorii auto au fost testaţi, dar sunt fără alcoolemie", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova, citați de Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, un bărbat de 62 de ani, căruia i s-au făcut manevre de resuscitare, a fost declarat decedat.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri