Antena Căutare

Amenințare cu bomba în București! Un bărbat a anunțat că își detonează mașina

Panică în București, după ce un bărbat a sunat la serviciul de urgență 112 și a anunțat că urmează să își detoneze mașina, aflată în preajma unei benzinării! Oamenii din zonă au fost evacuați și a fost constituit un perimetru de siguranță.

Amenințare cu bomba în București! Un bărbat a anunțat că își detonează mașina Galerie
Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că urmează să-și detoneze mașina

Un bărbat a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat că deţine material exploziv în autoturismul său parcat în apropierea unei benzinării din Capitală şi urmează să îl detoneze, a informat, luni, Poliţia Română.

"Luni, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunţat că deţine material exploziv în portbagajul autoturismului său pe care are de gând să îl detoneze, având capacitatea de a face victime. Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor", precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Amenințare cu bomba în București! Un bărbat a anunțat că își detonează mașina

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că urmează să-și detoneze mașina

Poliția și cei de la SRI s-au deplasat imediat la fața locului

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale, au informat cei de la Agerpres.

IGPR mai menţionează că măsuri specifice sunt aplicate şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antitero, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ulterior, cei de la SRI au anunțat că o echipă pirotehnică a inspectat mașina și că nu au fost identificate elemente care să conducă la confirmarea amenințării. Circulația în zonă a fost reluată.

Doi bărbaţi, arestaţi preventiv după ce ar fi adus în ţară o cantitate mare de cannabis, pentru a fi vândut în Bucureşti... Obiceiul care l-a trimis acasă. Român expulzat din Italia după ce a ajuns de zeci de ori la spital cu alcoolemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x