Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Ana-Maria, copila dispărută din Dolj, s-a întors în brațele mamei! Cum a fost găsită, după o noapte întreagă de căutări

Deznodămând fericit în cazul dispariției Anei-Maria Emilia, copila care a dispărut din localitatea Bistreţ, judeţul Dolj. După o noapte întreagă de căutări, adolescenta s-a întors în brațele mamei. Cum a fost găsită?

Deznodămând fericit în cazul dispariției Anei-Maria Emilia, copila care a dispărut din localitatea Bistreţ, judeţul Dolj. După o noapte întreagă de căutări, adolescenta s-a întors în brațele mamei. Cum a fost găsită?

Adolescenta de 14 ani, care a disparut din localitatea Bistreţ, judeţul Dolj, s-a intors acasă. Fata susţine că a plecat după o cearta urată cu mama ei.

Ana-Maria Emilia a explicat că a plecat de acasă după o „ceartă urătâ” cu mama ei. Femeia a fost și cea care a raportat dispariția copilei.

Autoritățile au format ai multe echipe de căutare însă, din fericire, fata este teafără, revenind singură la domiciliu.

„Din verificări s-a stabilit faptul că, pe timpul plecării, minora a stat în podul unei case din localitate. De asemenea, aceasta a declarat că ar fi plecat de acasă după ce ar fi avut unele discuţii în contradictoriu cu familia”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

La activităţile de căutare au participat 25 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Poliţia Municipiului Băileşti şi Secţia 8 Politie Rurală Rast. Poliţiştii au sesizat DGASPC Dolj pentrj consilierea psihologică a fetei.

Sursa: Antena 3

Recomandari