Antena Căutare

Anchetatorii au luat cu asalt casa lui Gheorghe Dincă! Ce se întâmplă în aceste momente în Caracal

Operațiune de amploare în casa lui Gheorghe Dincă! De la primele ore ale dimineții, anchetatorii și-au făcut apariția în casa ororilor din Caracal. Noile probe descoperite ar putea indica faptul că Dincă ar avea mai mult de două victime.

Operațiune de amploare în casa lui Gheorghe Dincă! De la primele ore ale dimineții, anchetatorii și-au făcut apariția în casa ororilor din Caracal. Noile probe descoperite ar putea indica faptul că Dincă ar avea mai mult de două victime.

În timp ce anchetatorii mai au un pas și îi demolează casa, în căutarea dovezilor ce să-l incrimineze pe principalul suspect, Gheorghe Dică se ține de glume, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineaţă, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă: „A zis <Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa>. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!”, a povestit acesta.

În urma expertizei electronice, avocatul familiei Melencu a afirmat că principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-şi ia o rulotă cu care să umble prin ţară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara”, a declarat Tonel Pop.

„Umblă mereu cu bățul după ea și îl bate. Îl auzim plângând”! Drama unui băiețel abandonat de mamă și abuzat de cea care... România, zguduită de două cutremure, la distanță de doar câteva ore. Ce magnitudini au avut seismele de sâmbătă dimineaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x