Căutare Live

Angajată a unei firme de curierat, acuzată că a furat colete cu telefoane. Femeia alegea numai smartphone-uri scumpe 

Angajata unei firme de curierat din Cluj este acuzată că ar fi furat mai multe colete cu telefoane. Prejudiciul este de peste 14.000 lei. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descins la locuinţa femeii şi au găsit o parte din bunurile suspectate. 

Inițial polițiștii au reținut-o pentru 24 de ore, însă ulterior magistrații au plasat-o sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Percheziţii ale Poliţiei Capitalei, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale/ Prejudiciul estimat se ridică la 400.000 de lei - VIDEO

Femeia, angajată a unei firme de curierat din Turda, a acționat imediat după black friday, când coletele au început să fie livrate către clienți. Alegea cu grijă pachetele în care se aflau doar telefoane mobile scumpe, în doar o săptămâna însușindu-și nu mai puțin de șapte bucăți.

Când plângerilor din partea clienților au venit ca pe bandă rulantă, polițiștii și-au dat seama că ceva este în neregulă la firma de curierat, astfel că au început cercetările. Au efectuat o percheziție la casa femeii, unde au găsit o parte din telefoanele furate, care in cele din urmă au fost returnate adevăraților proprietari.

Patru români inculpaţi și încarceraţi cu privire la aproape 200 de spargeri în estul Franţei

Femeia este acum cercetată pentru delapidare și riscă până la 7 ani de închisoare

O femeie a murit la doar o lună de zile de când a devenit mamă de gemeni. Minela era medic ginecolog și avea doar 37 de ... Anomalia climatică din iarnă face pagube uriașe în România: ”Nu vom avea fructe românești!”...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x