Antena Căutare

Apartament de doua camere cu 34 de mii de euro! Ce strategii au gasit patronii de ansambluri rezidentiale pentru a-si vinde proprietatile

Locuinte mici, dar accesibile. Asa incearca patronii de ansambluri rezidentiale sa-si vanda casele ridicate. Iar cei care aleg sa se mute in noile apartamente, trebuie sa ajunga pana la periferia Capitalei. Pot gasi un apartament cu doua camere la 34 de mii de euro. Daca, se multumeste cu anumite conditii.

Pretul ii determina pe romani sa aleaga apartamente in blocurile de la marginea Capitalei. Iar cartierul Berceni este doar una din zonele unde se construiesc tot mai multe ansambluri rezidentiale.

In Bucurestii Noi, pretul unei garsoniere porneste de la 29 de mii de euro, in vreme de apartamentele cu doua camere costa de la 37 de mii de euro in sus. Targurile imobiliare sunt, insa, prilej de oferte speciale.

Si in zona Colentina Fundeni dezvoltatorii vin cu preturi mici. Garsonierele costa 28 de mii de euro, apartamentele cu doua camere 52 de mii, iar preturile locuintelor cu trei camere pornesc de la 73 de mii de euro.

Dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale construite in apropierea centurii Capitalei au gasit si alte metode de a-si atrage clientii, in afara de pret: piscine, teren de tenis sau baschet si sali de fitness.

Targul imobiliar din Piata Constitutiei prezinta cinci ansambluri rezidentiale noi si este deschis pana la sfarsitul saptamanii.

Romania este in topul mondial al importatorilor de legume... Sute de credinciosi asteapta sa atinga moastele Sfintilor Dumitru si Nectarie. Comerciantii de obiecte religioase fac ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x