Antena Căutare

Revoltător! Au fost filmați în timp ce alegeau cadouri pentru iubite din donațiile pentru persoanele nevoiașe! „Asta e pentru...”

Imagini revoltătoare, surprinse în Capitală. Angajați de Primărie să ajute la sortarea obiectelor donate de bucureșteni pentru persoanele nevoiașe, patru bărbați au fost filmați în timp ce glumeau și își „sunau iubitele pe Facetime, pentru a face “selecția” împreună....”

Imagini revoltătoare, surprinse în Capitală. Angajați de Primărie să ajute la sortarea obiectelor donate de bucureșteni pentru persoanele nevoiașe, patru bărbați au fost filmați în timp ce glumeau și își „sunau iubitele pe Facetime, pentru a face “selecția” împreună....”

Mii de bucureșteni folosesc containerele amenajate de autorități pentru a lăsa lucruri de care nu mai au nevoie, dar care ar putea bucura pe alții. Vineri, patru bărbați au fost silmați în timp ce se amuzau și își alegeau cadouri pentru iubite din donațiile oamenilor.

Andrax Bapka, utilizatorul Facebook care a postat imaginile, a adăugat următorul mesaj:

„Cunoasteti campania “Ajuta si tu”?
De un an pun haine, jucarii, carti sau alte obiecte, le impart in categorii, le etichetez separat cu tipul categoriei, varsta, sex, etc.
Credeam ca fac asta pentru a ajuta persoanele ce fac selectia.
Azi am cunoscut persoanele ce fac aceasta selectie, le-am vazut cum desfaceau toate pachetele, amestecau lucrurile si isi sunau iubitele pe Facetime, pentru a face “selectia” impreuna....
Frumos, nu?”

Salariu minim 2019. S-a decis! Cât crește de la 1 ianuarie 2019 și pentru cine... Mesajul pe care această fetiță i l-a scris lui Moș Crăciun a emoționat o lume întreagă. Fetița a avut o singură dorință...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x