Antena Căutare

Au invatat, s-au distrat si au murit impreuna. Povestea celor doua politiste decedate intr-un grav accident rutier

Au intrat impreuna in Politie. Si-au sarbatorit ziua de nastere impreuna. Acum si-au impartit si sfarsitul. Doua tinere politiste au murit, dupa ce masina lor a ajuns pe contrasens si a fost izbita, pe rand, de un taxi si un camion. In urma cu o luna, una dintre ele postase pe Facebook cateva randuri, ca o premonitie a mortii ce avea sa vina.

La 20 de kilometri de Buzau, pe o ninsoare puternica, masina in care se aflau cele doua politiste a scapat de sub control.

Izbitura cu un taxi si un camion a strivit masina ca o menghina. Doar o minune le-ar fi salvat pe cele doua. La fel ca in povestea pe care una dintre ele o publicase pe Facebook, politistii si medicii au ajuns imediat la locul accidentului.

“Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul sa spuna. Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc”, scrie pe profilul uneia dintre fete.

Nu a supravietuit. Nici ea, nici prietena cu care si-a impartit sfarsitul. Asa cum in viata au impartit un nume, o prietenie si o cariera in politie.

Daniela Tofan - 23 de ani. Daniela Ionela Antohi - 22. Prima crescuse in Galati. Cealalta copilarise in Bacau. S-au intalnit in salile scolii de agenti din Campina. Au ramas bune prietene, chiar si dupa absolvire.

Purtau uniforma de politist de mai putin de un an. S-au angajat, in aceeasi zi, la IPJ Bacau. Si-au sarbatorit ziua de nastere impreuna, alaturi de colegii politisti. Impreuna au plecat aseara spre Ploiesti, la un curs de perfectionare a limbii engleze. Si tot impreuna au murit.

Pe retelele de socializare unde acum curg rauri de condoleante, Daniela Tofan publicase, ca o trista coincidenta, cateva versuri: "Si drumul vietii ne desparte/ Fiecare-n alta parte."

Cele doua politiste, nedespartite in ultimii ani de viata, vor fi inmormantate in colturi diferite ale tarii. Colegii strang acum bani pentru familiile celor doua tinere.

Zeci de suceveni au fost convinsi, prin telefon, sa isi transfere banii in conturile unor detinuti... Salveaza Speranta, o campanie Observator si Acces Direct! Oameni-exemplu au nevoie de ajutorul tau!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x