Avertizare meteo! Cod galben de ceață în 22 de județe

 

 Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o nouă atenționare nowcasting Cod galben de ceață, valabilă în următoarele trei ore, în 22 de județe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12,00, în județul Cluj (inclusiv în municipiul Cluj-Napoca), în județele Satu-Mare și Bistrița-Năsăud, local în zonele joase și pe drumurile naționale și europene, se va semnala ceață, fenomen care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, în zonele de deal și câmpie ale județelor Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin (inclusiv în zona municipiilor Arad, Timișoara și Deva), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, local în județele Dolj și Olt (inclusiv în zona municipiilor Craiova și Caracal), precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, potrivit Agerpres.

                                                                 Află cum va fi vremea în județul tău

De asemenea, până la ora 12,00, în județul Ilfov și zona preorășănească a municipiului București, în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița și zona de câmpie a județelor Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, precum și pe autostrăzile, drumurile județene și naționale aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 12,00, local în județele Iași, Vaslui, Galați și Bacău, precum și pe drumurile naționale și europene aferente, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Izolat pot fi depuneri de polei.

Sursa: Agerpres

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe