Antena Căutare

Bamboo din Mamaia – demolat, Le Gaga din Herastrau – "ocrotit" de autoritati

Vara a trecut, iar autoritatile de pe litoral au devenit brusc vigilente in ceea ce priveste legalitatea constructiilor. "Surpriza": Clubul Bamboo din statiunea Mamaia va fi demolat intrucat nu detine autorizatie de constructie, proprietarii acestuia alegand sa se supuna legii si sa-si demonteze singuri clubul, operatiune pe care deja au inceput-o.

Bamboo s-a deschis pe 1 mai 2008 si a functionat bine mersi pana zilele trecute. De ce abia acum cei in masura au luat decizia de a-l desfiinta este o intrebare care ar putea sa-i puna intr-o lumina proasta. Dar pentru ca suntem in Romania totu-i permis.

Ceea ce s-a intamplat la Mamaia nu s-a intamplat insa in Capitala chiar daca un procuror a emis o ordonanta in acest sens. Aceeasi patroni, acelasi club sub o alta denumire "Le Gaga" din Parcul Herastrau-monument istoric, aceleasi ilegalitati.

Cu toate acestea, clubul a functionat fara nici o problema. In Ordonanta respectiva, emisa in vara, deci in plin sezon, se preciza ca in perimetrul imobilului situat pe Soseaua Nordului nr. 7-9, in incinta bazei sportive prevazuta cu terenuri de tenis, s-a ridicat o constructie fara autorizatie, in conditiile in care zona este monument istoric.

Terenul, de altfel, asa cum a publicat Jurnalul National, este proprietatea SC Domino 94 Impex SRL, cea care a intrat in mare parte in posesia celor sapte hectare care au apartinut in perioada comunista de BTT. Pentru ca este vorba despre un monument istoric, orice interventie se va realiza doar in baza unei autorizatii de construire, act care nu a fost emis pentru clubul de fite.

Procurorul care a emis ordonanta cu pricina dispunea restabilirea situatiei anterioare savarsirii infractiunii constand in demolarea constructiilor realizate fara nici un fel de autorizatie. Masura trebuia aplicata de cei de la Politia Sector 1 - S.I.F, unde de altfel lucrurile s-au si impotmolit. Si asa au ramas pana in prezent.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Romanii cauta locuri de munca, ANOFM le ofera o campanie de comunicare... UPDATE! Nou protest spontan la Ministerul de Finante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x