Antena Căutare

Banii pe vacanțele anulate se pot recupera

Nu avem nicio îndoială că mulţi dintre dumneavoastră aveaţi deja planuite şi plătite vacanţele, măcar pe cele de Paşte. Alţii probabil aveaţi plănuite city breakuri chiar mai devreme. Dacă sunteţi în această situaţie, aţi apelat la agenţii de turism pentru asta si trebuie să plecati în următoarele 14 zile, evident va trebui să le anulaţi. Iar noi venim cu vestea bună: vă puteţi recupera banii.

Dacă vreți să vă recuperați banii trebuie să faceți o cerere în scris, mai exact o solicitare de restituire, iar agențiile de turism vă vor da înapoi banii sau vă vor propune să vă reprogramați vacanța după ce va trece toată această criză.

Dacă ați avut programată vreo vacanță în zona roșie, aceasta trebuie neapărat anulată. Banii îi veți primi înapoi atunci când și agențiile vor primi bani de la hoteieri. Și vacanțele în zonele galbene vor fi, de asemnea, anulate.

Citește și -------------> ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 277

Loteria Română îşi suspendă activitatea... O familie întreagă a fost distrusă de coronavirus. Trei membri au murit subit, în câteva zile, patru sunt în spital, în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x