Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bărbat lovit de fulger, în Satu Mare! A ajuns, pe picioare, până la dispensarul din sat. SMURD-ul, chemat de urgență de medici

Un bărbat din județul Satu Mare a fost lovit de fuger, vineri seara. Spre surprinderea soției, care se afla la doar câțiva pași de el, omul s-a ridicat și a mers până la medicul de familie, pe propriile picioare. Victima a fost transportată la spital, de un echipaj SMURD.

Un bărbat din județul Satu Mare a fost lovit de fuger, vineri seara. Omul a reușit să meargă până la dispensarul medical din sat. Victima a fost transportată la spital, de un echipaj SMURD.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost lovit de fulger, în timp ce culegea căpșuni, alături de soția lui, pe un câmp din apropierea comunei Halmeu, județul Satu Mare.

Victima a fost preluată de mai mulți localnici și dusă la dispensarul medical din localitate, unde medicul a sunat la 112, scrie presasm.ro.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă al celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență. Bărbatul este transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

„Pacientul este conștient, cooperant, fără arsuri. A fost preluat totuși de echipajul medical SMURD TIM. Se află la cules de capsuni împreună cu soția. S-ar putea ca fulgerul sa nu îl fi atins direct. A fost dus inițial la medicul din localitate și acesta a sunat la 112”, spun surse medicale.

Recomandari