Antena Căutare

Bazinul Liceului Sportiv din Braila a fost umplut din nou cu apa. Copiii pot reincepe antrenamentele

Bazinul Liceului cu Program Sportiv din Braila a ramas fara apa deoarece institutia are datorii, iar bugetul de cheltuieli s-a terminat. Copiii sunt in plin antrenament pentru campionatul national de inot si, pana miercuri, erau nevoiti sa se pregateasca pe uscat. Dupa ce situatia liceului a fost mediatizata, autoritatile au gasit banii necesari pentru umplerea bazinului.

Acum, bazinul este din nou plinn, iar copiii au inceput antrenamentele. Primaria din Braila s-a implicat si a dat conducerii liceului permisiunea de a umple bazinul acoperit. Exista promisiuni ca vor fi platite si datoriile institutiei de invatamant. Datoriile la regia de apa si la compania de electricitate vor fi platite esalonat.

Elevii care vor sa ii calce pe urme Cameliei Potec mai au trei saptamani la dispozitie sa se antreneze pana la campionatul national. Cu totii sunt bucurosi ca au din nou ocazia sa se pregateasca in conditii normale pentru competitie.

Povestea lui Dantes, puradelul cu "After School" in Plafar... Atentie, soferi! Mai multe camere pe drumurile nationale pentru detectarea lipsei rovinietelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x