Antena Căutare

Benzina „de Moldova”, cea mai ieftina din Romania

Moldovenii pot cumpara benzina la un pret mai mic decat cel practicat in restul marilor orase din tara. Romania este codasa la pretul per litru de carburant

Daca in cele mai multe cazuri, Romania rivalizeaza la preturi cu majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, cand vine vorba de carburanti ne putem mandri cu cele mai mici costuri. Potrivit unei analize realizata recent, tara noastra ocupa ultimul loc intr-o ierarhie a pretului platit pe combustibil. Daca media europeana pentru un litru de benzina un occidental achita 1,57 de euro, pe plaiurile mioritice viata este putin mai frumoasa din acest punct de vedere, pretul fiind de 1,25 euro/ litru.

Cei mai fericiti dintre conducatorii auto se pot declara moldovenii care pot achizitiona pot achizitiona un litru de benzina cu aproximativ 5,55 lei, un pret sensibil mai mic decat cel practicat la statiile din restul oraselor mari.

La polul opus, se gasesc bucurestenii, care pentru a-si alimenta bolizii sunt nevoiti sa scoata din buzunare aproximativ 5,7 lei pentru un singur litru de carburant.

Neatza: Siguranta cladirilor din Capitala, in caz de cutremur... Cea mai sexy mamica din Romania, retrospectiva 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x