Antena Căutare

Bestii cu nume de părinți! Un adolescent și-a lovit cu sălbăticie fetița de trei luni pentru că nu se oprea din plâns. Copilul se zbate între viață și moarte

Un bebeluș de trei luni se luptă pentru viața sa în Spitalul Materno Infantil din San Salvador de Jujuy. Tatăl ei, un adolescentă în vârstă de 16 ani, a bătut-o în mod sălbatic pentru a nu mai plânge. Fetița a fost internată la terapie intensivă cu un traumatism grav la cap și cu răni multiple pe întreg corpul.

copil batut

Părinți inumani! Bebeluș de 3 luni bătut cu bestialitate de tatăl său în vârstă de 16 ani pentru că plângea! Fetița speriată de cearta dintre cei doi părinți a început să plângă mai tare, fapt care l-a scos din sărite pe tânăr și a început să-și lovească bebelușul cu pumnii și coatele. Fetița se zbate acum între viață și moarte

Potrivit medicilor lui Jujuy, bebelușul de 3 luni ar putea suferi consecințe ireversibile. Ea va rămâne pentru totdeauna cu un traumatism cranian.

Un bebeluș de trei luni se luptă pentru viața sa în Spitalul Materno Infantil din San Salvador de Jujuy. Tatăl ei, un adolescentă în vârstă de 16 ani, a bătut-o în mod sălbatic pentru a nu mai plânge. Fetița a fost internată la terapie intensivă cu un traumatism grav la cap și cu răni multiple pe întreg corpul.

Tânărul, acum reținut de poliție, nu trăia cu mama fiicei sale, dar era prezent când a izbucnit scandalul între cei doi parteneri. În mijlocul strigătelor, plânsul bebelușului a ajuns să-l enerveze foarte tare, iar acesta a reacționat împotriva fetiței cu lovituri și coate.

Micuța a suferit o traumă craniană severă, vânătăi pe diferite părți ale corpului și câteva degete fracturate, a publicat El Tribuno. Doctorii au indicat că starea ei este critică și nu exclude, în cazul supraviețuirii atacului, că poate rămâne cu traume ireversibile.Adolescentul reținut, a fost acuzat de "vătămări grave și "tentativa de crimă".

Din cauza vârstei sale, el nu a putut și arestat, iar acum este adăpostit într-unul din institutele socio-educaționale, însărcinat cu disciplina copilariei, adolescenței și familiei, unde primește tratament de la o echipă interdisciplinară de psihologi și asistenți sociali.

Potrivit Anei Rodríguez, Secretar al Copiilor, Adolescenților și Familiei din provincie, tânărul "provine dintr-un mediu de violență în familie". "Psihologii lucrează la diagnosticele personale și leagă diagnosticul, deoarece acesta a avut o relație toxică și cu mama copilului", a spus femeia.

Halucinant! Profesoară anchetată în urma reclamației unei mame care o acuză pe profesoară că a pronunțat cuvântul ,,foot... Dorința unei fetițe românce din Italia: ,,Vreau să merg la Dumnezeu, acolo nu m-ar mai durea nimic''...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x