Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Blonda din Argeş lovește din nou! Ce a mai făcut acum tânăra pe care polițiștii o consideră „pericol public”!

Blonda celebră pentru isprăvile sale de la beție lovește din nou! Tânăra din Argeș a ajuns din nou în atenția anchetatorilor!

Blonda celebră pentru isprăvile sale de la beție lovește din nou! Tânăra din Argeș a ajuns din nou în atenția anchetatorilor!

A fost filmată într-un bar, deşi magistraţii i-au interzis să mai frecventeze astfel de locuri în care se consumă alcool. Tânăra susţine acum că a mers la dezalcoolizare. Trebuie să dovedească în instanţă că s-a schimbat, pentru a nu fi condamnată din nou. Vara trecută a furat o maşină de pe autostradă.

„Nu sunt prima care bea, care se distrează sau care iese în cluburi. Deschid Internetu' și zice că blonda de la Albota nu ştiu ce a făcut. Mă cunoaşte toată ţara, într-adevăr, ca pe o fată rea. Eu nu am vrut să ajung nici vedetă, nu sunt nici persoană publică”, a declarat blonda sinceră.

Însă, în cazul ei, procurorii spun că alcoolul o transformă în pericol public. De aceea, i-au interzis să se aprope de localuri unde se consumă alcool.

Femeia din Albota (Argeș) cercetată sub control judiciar, iar acum ar putea să ajungă în arest, dacă se va dovedi că a încălcat interdicţiile date de magistraţi. Ar fi fost imediat după Crăciun când tânăra a fost filmată într-un pub din centrul Piteştiului. Iar imaginile nu o avantajează.

Percheziții acasă la pedofilul din Drumul Taberei! Ce au găsit anchetatorii în locuința acestuia

Ce fapte a mai făcut blonda din Albota, județul Argeș?

Este aceeaşi care, în august anul trecut, a furat maşina unui bărbat care o luase la ocazie, pe autostradă.

Băuse peste măsură şi a fost prinsă de poliţişti abia după ce a rămas fără combustibil. Acum povesteşte că şi-a învăţat lecţia.

Horoscopul chinezesc din 2018 vine cu vești importante! Anul Câinelui de Pământ a pregătit tuturor surprize uriașe! Cine plânge și cine se îmbogățește?

Poliţiştii au primit trei sesizări în care erau anunţaţi că "blonda din Albota" a încălcat controlul judiciar. Nu doar că s-a apropiat de baruri, dar a părăsit şi localitatea fără să anunte.

Orice abatere de la condiţiile controlul va fi sesizată de către organele de control judiciar către oragenele de urmărire penală.

Blonda se cunoaşte bine cu poliţiştii. În 2016, a fost acuzată că a furat şi un taxi, iar în 2009, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a ucis pe trecerea de pietoni o bătrână.

Recomandari