Antena Căutare

Concedieri masive și îngețarea pensiilor, în 2020. Avertismentul sumbru făcut de economistul-șef al BNR: ”Majorarea pensiilor ar putea fi amânată!”

Anul 2020 ar putea fi unul greu pentru români, întrucât creșterea pensiilor ar putea fi amânată, potrivit economistului-șef al Băncii Naționale a României. De asemenea, ar putea urma un val de concedieri, iar pensiile speciale ar putea fi impozitate. 

Conform Antena 3, economistul-șef al BNR spune că trebuie făcute investiții care să fie sustenabile pe termen lung, tocmai pentru a furniza mai mulți bani la buget. Guvernul ar trebui să vadă foarte clar care îi sunt prioritățile pe termen lung pentru a aduce mai mulți bani la buget.

Valentin Lazea susține că se poate face foarte simplu o amânare pentru majorarea pensiilor în 2020. Prin vocea lui, azi, i se spune Guvernului că ar fi bine să ia în considerare o amânare a creșterii pensiilor în 2020.

Creșterea este de 40%, în 2020 ar trebui să crească punctul de pensie de la 1 septembrie la 1775 și pensia minimă la 804 lei.

Elev mutilat cu acid, în timpul orelor. Profesorii l-au trimis acasă, însă n-a mai ajuns: ”A leșinat pe stradă. Avea răn... Alina Bica a fost dată în urmărire internațională. Poza fostei șefe DIICOT apare pe site-ul Poliției Române...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x