Căutare Live

Legea Fumatului. S-a schimbat legea?

Legea fumatului e făcută ca să fie încălcată în restaurante. Pentru a câştiga clienţi, patronii ignoră orice regulă. Şi le permit celor din local să îşi aprindă ţigările unde vor.

Legea fumatului e făcută ca să fie încălcată în restaurante. Pentru a câştiga clienţi, patronii ignoră orice regulă. Şi le permit celor din local să îşi aprindă ţigările unde vor.

Ba chiar au găsit soluţii ingenioase ca să nu trezească suspiciuni în cazul unui control. Oricum, ei îşi asumă amenzile. Ce nu ştiu clienţii fumători însă, e că şi ei pot rămâne, dintr-un foc, fără cinci sute de lei în buzunar.

Au fost întrebate instituţiile statului, pe raza cărora se află şi restaurantele vizitate de reporterii Observator, câte amenzi au aplicat în ultima vreme şi, mai ales, câte controale au efectuat. Până acum însă nu s-a primit niciun răspuns. Legea fumatului totuşi pare să-i intereseze mai mult pe medici. Iar rezultatele se văd. Conform statisticilor, faţă de perioada în care fumatul era permis peste tot, numărul celor îmbolnăviţi de fumul toxic a scăzut cu aproape șase procente.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... România se pregăteşte de marele cutremur! Autorităţile sunt în alertă şi au inceput deja pregătirile!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri