„Dacă cineva trebuia să moară, eu eram acela”. Erou la șase ani, după ce și-a salvat sora din colții câinelui! A fost desemnat cel mai curajos om de pe planetă

În luna iulie, un copil de șase ani a reușit să emoționeze întreaga planetă cu uimitorul său gest de curaj. Puștiul s-a aruncat în fața unui câine agresiv, pentru a-și proteja sora de doar trei ani. A considerat că mai bine moare el decât să pățească ceva mezina familiei. Bridger Walker a devenit oficial erou recunoscut în toată lumea!

Cum arată azi Bridger Walker, băiatul care și-a salvat sora de atacul unui câine

Bridger Walker din Cheyenne (Statele Unite ale Americii) s-a ales cu răni extrem de grave după ce a fost sfâșiat de cap și de față de un câine agresiv.

Bridger Walker a devenit erou la șase ani, după ce și-a salvat sora de atacul unui câine

Animalul s-a năpustit asupra surioarei sale de doar trei ani, dar bravul copil de șase ani nu a ezitat o clipă și a reușit s-o scoată pe fată din colții acestuia. A luat-o în brațe și a reușit să fugă cu ea, departe de pericol.

citește și: „Ajutor, îmi moare copilul!” O fetiță de doar un an și șapte luni, salvată în ultima clipă! Jandarmul a fugit cu ea pe brațe

Copilul a fost dus de urgență la spital și medicii au avut nevoie de nouăzeci de copci pentru a putea închide rănile grave de pe trupul copilului. Întrebat ulterior de familie de ce a recurs la un asemenea gest, răspunsul băiatului de doar șase ani a fost de-a dreptul emoționant: „Dacă cineva trebuia să moară, atunci mai bine eu eram acela”.

Acum, Bridger Walker urmează să fie supus la numeroase intervenții estetice, pentru ca acesta să ajungă să aibă un chip cât de cât normal, fără prea multe cicatrici.

citește și: Un băiețel de opt ani a murit ca un erou, încercând să-și salveze surioara din flăcările ce le-a cuprins locuința. Mama acestora, distrusă: ”Mi-au murit copiii!”

Povestea copilului cu suflet de aur este nu doar o superbă lecție despre dragostea dintre frați, ci și un exemplu de eroism în adevăratul sens al cuvântului.

De curând, cei din Consiliul mondial de box (WBC) l-au recunoscut ca fiind campion Mondial și puștiul a primit și un dar pe măsură: o centură și un tricou de campion, dar și șansa de-a zâmbi din nou, după chinul îndurat. Bridger Walker a fost numit „Noul campion mondial al WBC și cel mai curajos om de pe planetă”.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri