Antena Căutare

Bucurestiul va fi impanzit de toalete publice cu GPS

In Bucuresti vor fi montate 100 de toalete publice cu sistem GPS. Dintr-un centru de comanda se va sti in orice moment daca acestea sunt sau nu functionale. In prezent, toaletele publice lipsesc chiar si de pe traseele turistice.

Turistii care merg cu autobuzul supraetajat in turul orasului nu gasesc nicio toaleta publica de la Piata Presei pana la Palatul Parlamentului. Singurul loc in care exista toalete pentru trecatori este la Universitate. Si in Centrul Vechi toaletele publice lipsesc cu desavarsire. Aici, ori te intelegi cu angajatii restaurantelor, ori mai rezisti.

Situatia se va schimba deoarece, in curand, pe strazi vor aparea cabine conectate la apa si electricitate si dotate cu sisteme GPS care vor transmite in timp real daca s-au terminat hartia igienica si sapunul sau daca s-a infundat closetul. Nicio stratie de pe traseul turistic al autobuzelor cu etaj nu va ramane nedotata.

Primaria Capitalei va cheltui 10.000 de lei pe zi pentru a inchiria 100 de astfel de toalete pentru urmatorii patru ani.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vezi cand incep ploile in fiecare regiune!... Judecatorul-jacuzzi va fi cercetat de Inspectia Judiciara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x