Cafeaua de la automat, bomba alimentara

Cafeaua de la automat, cea instant sau, mai nou, la capsula nu sunt altceva decat bombe alimentare. Nutritionistii spun ca au aceleasi chimicale din care se fac ingrasamintele chimice sau hartia. Varianta sanatoasa este evident, cafeaua boabe, macinata acasa.

Cafeaua la ibric a fost de mult inlocuita de cea de la automatele care au impanzit orasele. Nu are nici pe departe acelasi gust sau acelasi miros. Foarte multi opteaza pentru aceasta varianta, fiind mult mai comoda, in ciuda faptului ca nu este foarte sanatoasa.

Practic, un pliculet de cafea 3 in 1 contine zahar (50 %), cafea instant (7,5 %), corectori de aciditate, proteina de lapte (0,8 %), emulgatori, sare iodata. Continutul rezultat are mai bine de 50 de calorii. Iar primul care sufera este ficatul. In schimb, cafeaua naturala poate chiar sa ajute la tratamentul anumitor boli.

Inainte de a baga o fisa in automatul de cafea, ganditi-va ca un pret mic inseamna de multe ori si o calitate foarte slaba.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri