Antena Căutare

Cafeaua de la automat, bomba alimentara

Cafeaua de la automat, cea instant sau, mai nou, la capsula nu sunt altceva decat bombe alimentare. Nutritionistii spun ca au aceleasi chimicale din care se fac ingrasamintele chimice sau hartia. Varianta sanatoasa este evident, cafeaua boabe, macinata acasa.

Cafeaua la ibric a fost de mult inlocuita de cea de la automatele care au impanzit orasele. Nu are nici pe departe acelasi gust sau acelasi miros. Foarte multi opteaza pentru aceasta varianta, fiind mult mai comoda, in ciuda faptului ca nu este foarte sanatoasa.

Practic, un pliculet de cafea 3 in 1 contine zahar (50 %), cafea instant (7,5 %), corectori de aciditate, proteina de lapte (0,8 %), emulgatori, sare iodata. Continutul rezultat are mai bine de 50 de calorii. Iar primul care sufera este ficatul. In schimb, cafeaua naturala poate chiar sa ajute la tratamentul anumitor boli.

Inainte de a baga o fisa in automatul de cafea, ganditi-va ca un pret mic inseamna de multe ori si o calitate foarte slaba.

Seful Politiei din Caras-Severin, retinut pentru luare de mita... Dosarul Rompetrol: Doua din infractiunile de care este acuzat Dinu Patriciu, prescrise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x