Cal bătut cu sălbăticie, la marginea drumului. Ce pedeapsă au primit cei doi agresori: „Un exemplu pentru criminalii de animale!” - Video

Imagini şocante, surprinse în judeţul Suceava, acolo unde doi bărbaţi au bătut, cu bestialitate, un cal. Pedeapsa primită de cei doi, tată și fiu, a fost o premieră în județ. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Cal bătut cu sălbăticie, la marginea drumului. Pedeapsa primită de agresori, o premieră! „Un exemplu pentru criminalii de animale!” - Video

moniturulsv.ro

Pe filmarea postată în mediul online se observă cum animalul este bătut cu săbăticie de proprietarii săi. Incidentul s-a produs în localitatea suceveană Dumbrăveni, iar după o percheziţie la casa indivizilor, poliţiştii au decis reţinerea pentru 24 de ore a acestora.

„A fost filmat de un copil din Dumbrăveni cum era bătut. Am ajuns acolo cu poliţia, cu domnul doctor veterinar”, a spus Roxana Ciornei, reprezentant Casa lui Patrocle.

Cei doi bărbaţi au fost iniţial reţinuţi pentru acte de cruzime faţă de animale şi plasaţi ulterior sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava, a declarat, pentru Mediafax, că bărbaţii sunt acuzaţi că au bătut calul care nu mai putea trage la căruţă.

„Această pedeapsă este o premieră pentru Suceava”, a spus Epureanu.

„Se poate! Si aici, in Suceava! Si oriunde in tara asta, atata timp cat exista implicarea si sprijinul autoritatilor! Caci fara autoritati suntem legati la maini, iar dreptatea nu ne-o putem face singuri!

O ancheta si o mobilizare ca la carte!
Si un exemplu pentru actualii si viitorii criminali de animale, si pentru cei care le provoaca durere si suferinta fara sa aiba habar ca exista o Lege care-i pedepseste!

Multumim pentru mobilizarea autoritatilor!”, au scris reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri