Antena Căutare

Canicula face primele victime. Vezi prognoza meteo!

Nici nu a inceput bine vara ca deja au aparut primele victime ale caniculei. Zeci de oameni au ajuns la spital cu probleme, din cauza temperaturilor ridicate. Batranii au avut cel mai mult de suferit.

Click AICI pentru prognoza in timp real

Medicii de la ambulanta spun ca cele mai dese solicitari in aceasta perioada sunt pentru persoane varstnice afectate de temperaturile ridicate. Insa, doctorii sunt mirati de faptul ca in aceste zile au ajuns la spital si tinerii.

La Iasi, de exemplu, zece persoane au ajuns la spital din cauza caniculei. Printre ei, si un cioban care a stat toata ziua pe camp in bataia soarelui pentru a-si pazi oile.

Zilele urmatoare se anunta insa la fel de calduroase, astfel ca medicii recomanda oamenilor sa nu iasa din casa daca nu este strict necesar.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE

IN TARA:
Joi, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Izolat la munte, dupa-amiaza si seara, vor fi conditii de averse slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade pe litoral si 34 de grade in zonele de campie, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Vineri, vremea va fi calduroasa, caniculara izolat dupa-amiaza la campie. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 28 si 34 de grade, iar cele minime intre 14 si 22 de grade. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

Sambata, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza la campie. Cerul, mai mult senin in cursul zilei, se va innora treptat spre seara si noaptea in regiunile nordice, unde vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 30 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade.

IN BUCURESTI:
Joi, vremea va fi calduroasa, cu o maxima termica de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab. Temperatura minima va fi de 16 ... 17 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Vineri
,vremea va fi calduroasa. Cerul va fi mai mult senin si vantul slab. Temperatura maxima va fi de 33 ... 34 de grade, iar cea minima de 16 ... 18 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

Sambata, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi senin si vantul slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 17 ... 19 grade.

Vezi prognoza meteo din toata tara pe urmatoarele 10 zile

Sondaj: Clasicii romani, in top!... Incendiu de vegetatie langa Busteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x