Antena Căutare

Cântărețul Florin Decuseară a murit la vârsta 46 de ani. Artistul a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

Florin Decuseară, un muzician român în vârstă de 46 de ani, a murit în urma unui tragic accident la centrala nucleară de la Cernavodă, unde lucra ca tehnician.

Colaj cu Florin Decuseră
Florin Decuseră a murit la vârsta de 46 de ani | Facebook

Muzicianul a căzut luni seara, 17 iunie, de la înălțime, după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă. Florin Decuseară a fost transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă cu elicopterul SMURD.

Muzicianul lucra ca tehnician la centrala de la Cernavodă.

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă. Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, se arată în mesajul de condoleanțe al Nuclearelectrica.

Florin Decuseară a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

Articolul continuă după reclamă

„SN Nuclearelectrica SA anunță că în data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale.

SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat al Nuclearelectrica.

Citește și: Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Medicii au fost rezervați încă de la început.

”Bărbatul se afla în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajelor medicale care l-au resuscitat circa 15 minute. Ulterior a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, fiind intubat și ventilat mecanic. Cu privire la starea sa, medicii sunt rezervați”, au fost informațiile inițiale despre victimă.

Din păcate, cântărețul cunoscut pentru muzica de petrecere, a decedat în seara zilei de 21 iunie 2024.

Citește și: Doliu în lumea filmului! Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 ani. Anunțul plin de durere făcut de fiul său

Florin Decuseară a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți din România, de-a lungul timpului. Decuseară era cunoscut ca vocalist și instrumentist în special la nivel local, pentru petrecerile private la care a fost angajat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Decuseară era pasionat nu doar de muzică, ci și de gătit. El posta frecvent în social media imagini cu mâncărurile sale preferate.

Citește și: Ce a putut să îi ducă soțul Ancăi Molnar la cimitir regretatei tinere. Cum arată locul în care aceasta își doarme somnul de veci

Ce a pățit o bunică de etnie, îmbrăcată tradițional, în gară. Povestea bătrânei a ajuns virală și i-a scandalizat pe mul... Rezultate Loto azi, 23 iunie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x