Antena Căutare

Capitala: Toate unitatile de invatamant vor fi inchise luni si marti, din cauza vremii

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sa suspende cursurile, luni si marti, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala pentru deblocarea cailor de acces.

"In urma informatiilor primite de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti si a conditiilor dificile de acces catre unitatile de invatamant, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 si 7 februarie 2012 in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti", se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis, luni, Mediafax.


Inspectorul general scolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu, a declarat ca nu sunt probleme speciale in scoli, dar trebuie curatate caile de acces spre unitatile de invatamant. De asemenea, Ministerul Educatiei a solicitat inspectorilor scolari generali sa ia toate masurile care se impun pentru siguranta si confortul elevilor, parintilor si cadrelor didactice.

Ministerul Educatiei a anuntat ca luni sunt suspendate cursurile in 2.667 de unitati de invatamant, in judetele Vrancea, Olt si Ialomita sunt inchise toate scolile, iar in Iasi, Botosani si Galati sunt inchise toate scolile din mediul rural.

Capitala si 19 judete din sudul si sud-estul tarii sunt pana miercuri dimineata sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

foto: Intact Images

Transporturile aeriene si portuare, perturbate de codul portocaliu de viscol si ninsori... Traian Igas a comis-o din nou: „Temperaturi de MINUS zero grade”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x