Antena Căutare

Ghinion teribil pentru români, în 2019! De câte zile libere vor beneficia, de fapt

Anul 2019 vine cu ghinion pentru românii care se gândesc deja la următoarele zile libere. Deși numărul sărbătorilor legale în acest an este 15, multe dintre acestea pică în zile de weekend.

Anul 2019 vine cu ghinion pentru românii care se gândesc deja la următoarele zile libere. Deși numărul sărbătorilor legale în acest an este 15, multe dintre acestea pică în zile de weekend.

Mai exact, cinci dintre sărbătorile legale din 2019 pică sâmbătă sau duminică.

Luna ianuarie a noului an cuprinde trei zile libere: 1 ianuarie (marți), 2 ianuarie (miercuri) și 24 ianuarie (joi; ziua Unirii Principatelor României).

Luna aprilie va avea, de asemenea, trei zile de sărbătoare legală, dintre care una va pica în weekend: 26 aprilie (Vinerea Mare), 28 aprilie (duminică; prima zi de Paște), 29 aprilie (luni, a doua zi de Paște).

Următoarele zile libere sunt: 1 mai (miercuri; Ziua Muncii), 1 iunie (sâmbătă, Ziua Copilului), 16 iunie (duminică; Rusalii), 17 iunie (luni, a doua zi de Rusalii) și 15 august (joi, Adormirea Maicii Domnului).

Urmează: 30 noiembrie (sâmbătă; Sfântul Andrei), 1 decembrie (duminică, Ziua Marii Uniri), 25 decembrie (miercuri, prima zi de Crăciun), 26 decembrie (joi; a doua zi de Crăciun).

Există un potențial de punte 25-29 decembrie pentru bugetari, dacă va fi declarată zi liberă și vineri, 27 decembrie.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena 3.

Gata, este oficial! Ce se întâmplă cu salariul minim începând de astăzi... Bani mai mulți pentru mii de români, de la 1 ianuarie! Cine va beneficia de aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x