Antena Căutare

Câți bani a dat o turistă pe o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia. A fost obligată să plătească și ketchupul

O turistă și-a petrecut concediul în stațiunea Mamaia și le-a arătat tuturor câți bani a plătit pentru o masă la restaurant.

Galerie
Câți bani a dat o turistă pe o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia. A fost obligată să plătească și ketchupul | Shutterstock

În plin sezon estival, turiștii au luat cu asalt litoralul românesc, Mamaia numărându-se printre stațiunile favorite, chiar dacă prețurile sunt puțin mai ridicate față de alte locuri.

De exemplu, o turistă care a mers să ia masa la un restaurant din Mamaia a rămas surprinsă când a venit nota de plată. Iată câți bani a scos din buzunar pentru o felie de pizza! Femeia a fost nevoită să cumpere și ketchup separat.

Citește și: Cât au putut să plătească patru români pentru un prânz pe litoralul din Croația. Nota de plată a stârnit controverse în online

Cât a plătit o turista pentru o felie de pizza la un restaurant din Mamaia

Articolul continuă după reclamă

Turista care și-a petrecut concediul în Mamaia le-a arătat tuturor câți bani a plătit pentru o masă la restaurant. Femeia a scos din buzunar 108 lei, după ce a comandat o ciorbă de fasole, una de văcuță, o saramură, o porție de mămăligă, o felie de pizza și ketchup, notează Cancan.

Bucata de pizza a costat-o 12 lei, iar ketchupul trei lei, căci a venit separat. Cel mai mare preț de pe nota de plată l-a avut porția de saramură de crap, respectiv 45 de lei, mai transmite sursa citată.

„Pentru cei interesați de prețuri pe litoral, mai exact în Mamaia azi la prânz. O halbă bere opt lei în plus. Eu zic ca e un preț rezonabil, pentru cei care țipați că e exorbitant. Plaja e plină, la 9.20 nu găseam un șezlong… Terasele pline, restaurantele la fel, deci merge lumea și la noi”, se arată în postarea făcută de turistă pe un grup de Facebook.

Porția de mămăligă a fost opt lei, ciorba de văcuță 22 de lei, fiind puțin mai scumpă decât cea de fasole, care a costat-o 18 lei.

Postarea femeii a stârnit numeroase comentarii în mediul online, unde mai mulți turiști au fost de părere că prețurile sunt rezonabile pentru stațiunea Mamaia.

„Absolut rezonabile prețurile. În Grecia nu găsești decât, poate, sardine prăjite pe la zece euro, nici vorbă de saramura de crap de nouă euro”, a comentat un internaut, potrivit Cancan.

Citește și: Cât costă un borș de pește pe litoral la începutul sezonului estival 2024. Prețul i-a scandalizat pe unii turiști

Cât costă o masă la autoservire în Mamaia

Un turist a publicat pe Facebook un videoclip cu bonul pentru o masă la un restaurant cu autoservire din Mamaia. Bărbatul a trebuit să scoată din buzunar aproape 57 de lei pentru o frigăruie, potrivit b1tv.ro.

O porție de 250 de grame de hamsii l-au costat 35 de lei, în timp ce o singură lipie șapte lei. Totodată, o porție de cartofi pai costă aproape 21 de lei.

În plus, pentru două felii de cașcaval pane, același turist a plătit peste 40 de lei, mai notează sursa citată.

O turistă s-a speriat atunci când a ajuns la locul de cazare din București, dar când a deschis ușa a rămas mască. Peste ... Și-a achiziționat o dronă, dar nu credea că va surprinde astfel de imagini. Ce a văzut într-o pădure l-a lăsat fără cuvi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x