Antena Căutare

Caz uluitor! A fost nevoie de o macara pentru a înmormânta o femeie de aproape 400 de kilograme

După ce a fost operată de fiere, femeia a început să ia în greutate. După şase ani de la operaţie a ajuns să cântărească 380 kg. Pentru a putea fi operată de către medici, femeia trebuia să slăbească extrem de mult, cel puţin jumătate din greutatea pe care o avea. Cel care se ocupa de ea era chiar soţul femeii.

Caz uluitor! A fost nevoie de o macara pentru a înmormânta o femeie de aproape 400 de kilograme
| adevarul.ro

Cea mai grasă femeie din România, care cântărea peste 350 de kilograme, a fost înmormântată zilele trecute cu ajutorul unei macarale, scrie adevarul.ro.

Ecaterina Moldovan din Cavnic se lupta de ani buni cu kilogramele în plus, în cele din urmă pierzând lupta cu viaţa.

După ce a fost operată de fiere, femeia a început să ia în greutate. După şase ani de la operaţie a ajuns să cântărească 380 kg. Pentru a putea fi operată de către medici, femeia trebuia să slăbească extrem de mult, cel puţin jumătate din greutatea pe care o avea.

Potrivit sursei citate, sicriul în care a fost depus corpul neînsufleţit al femeii a fost făcut pe comandă specială. Transportul acestuia până la groapă s-a dovedit a fi, de asemenea, o mare provocare, fiind nevoie de o macare pentru ca sicriul să fie pus în groapă.


Vremea cu Flavia Mihăşan: "Luna octombrie ne răsfaţă cu raze de soare timide, însă pe crestele montane vor cădea pr... Doamne, asta este o veste senzațională! Mihai Neșu va merge în curând!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x