Antena Căutare

Experiment! Ce fac românii când găsesc un card bancar cu PIN-ul scris la vedere - VIDEO

Ce fac românii când găsesc un card bancar cu PIN-ul scris la vedere – a fost tema unui experiment social realizat de reporterii Observator, în București.

Ce fac românii când găsesc un card bancar cu PIN-ul scris la vedere – a fost tema unui experiment social realizat de reporterii Observator, în București.

Mulţi trecători au luat cardul, dar toţi au jurat că nu ar fi mers niciodată cu el la bancomat.

Pentru experiment a fost folosit un card expirat, dar a fost acoperită perioada de valabilitate cu codul pin, pentru a fi si mai interesant pentru cel care îl găsește. Reporterii Observator au lăsat cardul pe jos în centrul Capitalei și au urmărit reacțiile oamenilor.

După numai câteva minute, cardul a atras atenția unui cuplu. Bărbatul l-a luat, l-a băgat în buzunar şi apoi și-a văzut de drum. Când au aflat adevărul, cei doi au găsit explicații… contradictorii.

E drept, niciunul dintre cei care au luat cardul nu a mers direct la bancomatele din apropiere pentru a verifica soldul contului.

Însuşirea unui bun găsit este infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni. În cazul în care o persoană ar şi scoate bani din bancomat cu un card găsit, asta ar însemna furt, deci încă o infracţiune.

Urmăriți cum s-a desfășurat experimentul în clipul de mai sus din „Observator”.

Repezentanţii instituţiilor europene, impresionați de ospitalitatea românească! Ce meniu le-a fost pregătit - VIDEO... Sute de persoane vor fi date afară de la locul de muncă! Primarul le transmite un mesaj celor afectați: „Îmi pare rău că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x