Căutare Live

Ce salariu încasează Carmen Iohannis din meseria de profesor. Prima Doamnă predă engleza la un Colegiu din Sibiu

Prima Doamnă a României, pentru a doua oară, Carmen Iohannis nu renunță nici acum la meseria de dascăl, pe care o face cu pasiune și interes. Soția președintelui Klaus Iohannis câștigă o sumă considerabilă ca profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde predă de mai mulți ani. 

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă

Venitul lunar al acesteia este de aproximativ 3.000 de lei pe lună, aliniat tuturor dascălilor cu pregătirea și vechimea sa la catedră. Venitul anual al unui cadru didactic ajunge la 33.276 lei, aproximativ 2.773 lei lună.

'Nu este bogată, ci are un câștig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit', au dezvăluit persoane apropiate, conform Spynews.

Povestea de iubire dintre Klaus Iohannis și soția sa

‘În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani‘, a relatat Klaus Iohannis, care a ajuns profesor de fizică după încheierea studiilor, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Decizie incredibilă! Închisoare pe viață pentru mai multe categorii de criminali din România! Care dintre ucigași pot sc...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri