Ce salariu încasează Carmen Iohannis din meseria de profesor. Prima Doamnă predă engleza la un Colegiu din Sibiu

Prima Doamnă a României, pentru a doua oară, Carmen Iohannis nu renunță nici acum la meseria de dascăl, pe care o face cu pasiune și interes. Soția președintelui Klaus Iohannis câștigă o sumă considerabilă ca profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde predă de mai mulți ani. 

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă

Venitul lunar al acesteia este de aproximativ 3.000 de lei pe lună, aliniat tuturor dascălilor cu pregătirea și vechimea sa la catedră. Venitul anual al unui cadru didactic ajunge la 33.276 lei, aproximativ 2.773 lei lună.

'Nu este bogată, ci are un câștig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit', au dezvăluit persoane apropiate, conform Spynews.

Povestea de iubire dintre Klaus Iohannis și soția sa

‘În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani‘, a relatat Klaus Iohannis, care a ajuns profesor de fizică după încheierea studiilor, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri