Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Salariul URIAȘ pe care îl încasează Patriarhul Daniel începând cu 1 ianuarie. E greu de imaginat!

Preafericitul Daniel încasează, de la 1 ianuarie, suma de 23,920 lei pe lună. Schimbarea este datorată creșterii salariului minim pe economie, decizii luate de parlamentari, membrii Guvernului, președintele țării, dar și aleșii locali, care au vrut o majorare a salariilor cu aproape 10%, de la 1 ianuarie 2019.

De neimaginat! Câți bani câștigă Patriarhul Daniel începând cu 1 ianuarie 2019! Ce le-a spus Preafericitul Daniel creincioșilor la slujbă despre puterea banilor și bogăție

Preafericitul Daniel încasează, de la 1 ianuarie, suma de 23,920 lei pe lună, adică aproape 240 de milioane vechi și Schimbarea este datorată creșterii salariului minim pe economie, decizii luate de parlamentari, membrii Guvernului, președintele țării, dar și aleșii locali, care au vrut o majorare a salariilor cu aproape 10%, de la 1 ianuarie 2019. Astfel, demnitarii români, fie că au fst numiți în funcții, fie că au fost aleși de electorat, vor avea salarii brute mai mari de la acea data, conform jurnaliștilor de la fanatik.ro
În anul 2018, salariul Patriarhului Daniel era de 16.600 de lei, salariu egal cu președintele Senatului României.

Condiția stă în faptul că indemnizațiile lor trebuie să se raporteze la salariul minim pe economie, salariu care, de la începutul acestui an, crește de la 1.900 de lei la 2.080 lei. De altfel, Preafericitul a vorbit despre bogăție chiar în prima duminică din postul Crăciunului, în paralel cu puterea lui Dumnezeu.

Acesta le-a explicat credincioșilor că în Scriptură ,,bogăția și sărăcia nu sunt un scop în sine, ci ele pot fi prilej de apropiere sau de îndepărtare de Dumnezeu și de semeni. El nici nu mulţumeşte lui Dumnezeu, nici nu miluieşte pe săraci, ci se gândeşte doar la sine, se asigură material, dar se însingurează spiritual. Sufletul bogatului nemulţumitor sau nerecunoscător şi nemilostiv a devenit întru totul trupesc, el nu mai este suflet duhovnicesc. Singura preocupare a sufletului este aceea de a se supune trupului lacom de a mânca, de a bea şi de a se veseli, în totală uitare de Dumnezeu şi de semeni”, a spus Patriarhul Daniel.

Recomandari