Antena Căutare

Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor. Ministrul Finanțelor, anunț de ultimă oră: ”Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”

Starea de urgență din România instalată din cauza coronavirusului nu va afecta plata salariilor și a pensiilor, potrivit anunțului făcut de ministrul Florin Cîțu. 

”Avem scheme de ajutor pentru toți angajații din România și avem linii de creditare pentru toate companiile din România. Pentru cei din sectorul public, plătim toate salariile la timp pentru toți angajații. Pentru pensionari, toate pensiile vor fi plătite la timp. Nu lăsăm pe nimeni în urmă, nu ne oprim aici. Venim cu mai multe măsuri care să îi ajute pe români”, a spus Florin Cîțu, într-un mesaj postat pe Facebook, potrivit Antena 3.

Euro a atins un nivel record, vineri după-amiază

Anunțul lui Cîțu vine după ce moneda națională a rămas, vineri, la o valoare apropiată maximului istoric, în raport cu moneda euro, fiind cotat de către Banca Naţională la 4,8444 lei, după ce pe interbancar a trecut din nou de maximul istoric, atins marţi, 17 martie, de 4,8448 lei/euro.

Administratorul unei cafenele, amendă uriașă după ce a refuzat să suspende activitatea. Poliția anunță controale severe ... Firea a trimis scrisori către cinci ambasade, printre care cele ale SUA, Germaniei şi Chinei, pentru a solicita sprijin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x