Antena Căutare

Ce se întâmplă cu Teatrul de Revistă acum, după moartea lui Alexandru Arșinel. Decizia luată de noua conducere a instituției

Vasile Muraru a vorbit despre noile decizii pe care le-a luat în legătură cu Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din postura de noul director al instituției.

colaj foto alexandru arsinel si stela popescu tineri la teatrul de revista Galerie
Alexandru Arșiel a condus Teatrul de Revistă timp de două decenii, iar acum a fost înlocuit de bunul lui prieten, Vasile Muraru. | Captura Youtube & Facebook

După moartea lui Alexandru Arșinel, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” pe care l-a condus ani la rândul cu dedicare, a ajuns în grija bunului său prieten Vasile Muraru. Acesta era demult mâmna sa dreaptă, așa că alegerea nu a surprins pe nimeni. Acum, conducerea a lui o nouă decizie.

Ce se întâmplă cu Teatrul de Revistă acum, după moartea lui Alexandru Arșinel. Anunțul făcut de Vasile Muraru

Noua conducere a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a luat prima decizie, după moartea lui Alexandru Arșinel. Potrivit Playtech.ro, regretatul actor va avea și propria cabină personalizată în incinta instituției pe care a condus-o două decenii.

Potrivit lui Vasile Muraru, cel mai probabil, cabina va fi amenajată în cursul lunii noiembrie, după ce vor găsi cea mai bună soluție pentru vizitarea acesteia, a dezvăluit directul teatrului, pentru Playtech.ro.

„Am dat în lucru tot ce este legat de amenajarea cabinei maestrului Alexandru Arsinel. Până si literele numelui său, care vor străjui deasupra ușii, se vor turna în următoarele câteva zile, după modelul pe care l-am pus în practică și în cazul Stelei Popescu”, a spus actorul.

Citește și: Alexandru Arșinel și Stela Popescu, o prietenie de-o viață. Ce declara actorul la moartea partenerei lui de scenă

Se pare că în cabină se vor afla costumele și fracul cu care artistul a ieșit pe scenă, de-a lungul timpului, în diverse spectacole, precum și alte obiecte de vestimentație.

„Va fi o problemă să găsim cea mai bună soluție ca publicul să poate vizita în anumite condiții, moderne și eficace, teatrul nostru, care e deja un veritabil loc de istorie al Capitalei, nu doar unul de cultură. Adică, cei interesați au de admirat diverse pagini de istorie, din epoci diferite, începând din foaier, acolo unde e prezent bustul lui Costantin Tănase, patronul nostru spiritual, dar unde am încercat să reproducem și atmosfera de la Cărăbuș, din alte vremuri, trecându-se prin cabinele atâtor mari slujitori ai revistei, în frunte cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel, și se va încheia la etaj, cu fosta sală de repetitii a lui Bițu Fălticeanu, regizorul nostru renumit, care adora să repete acolo marile sale spectacole. Și au fost cam peste 200 în cariera sa îndelungată. Însă totul trebuie bine pus la punct!

Recent, la „Noaptea muzeelor”, teatrul nostru a fost efectiv luat cu asalt. Cred că peste 3.000 de persoane ne-au trecut atunci pragul. Or, nu toată lumea înțelege să se manifeste respectând regulile bunului simț. Mai sunt și unii care încearcă să iasă din rând, mai aruncând o țigară sau chiar și o sticlă, goală, desigur. Așa că trebuie să ne luăm măsuri de precauție”, a adăugat Vasile Muraru pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Cum se simte Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, după ce și-a pierdut sufletul pereche. Cei doi erau împreună de o viață

Cebrul Alexandru Arșinel a murit la finalul lunii septembrie, la 83 de ani. El a colaborat cu Teatrul „Constantin Tănase” vreme de 54 de ani, iar timp de două decenii, regretatul actor a condus instituția din postura de director general.

(P) De ce sunt criptomonedele potrivite pentru jocurile de noroc din cazinouri?... Ce se întâmplă cu traficul din București și de ce va fi tot mai aglomerat până pe 20 octombrie. Se merge bară la bară în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x