Antena Căutare

Ce se întâmplă cu traficul din București și de ce va fi tot mai aglomerat până pe 20 octombrie. Se merge bară la bară în Capitală

Traficul în București este foarte mare zilele acestea, distanțele care într-o zi normală erau parcurse în 30 de minute, sunt făcute și în două ore, asta după ce Pasajul Unirii a fost blocat în urma incendiului care a avut loc zilele trecute, când o mașină a luat foc în mers.

fotografie cu traficul din bucuresti Galerie
Traficul prin Pasajul Uniri va fi reluat din 20 octombrie. | Hepta

Primăria Sectorului 4 arată că, în urma incendiului izbucnit la un autoturism în Pasajul Unirii, au fost produse daune materiale pe care specialiştii le vor remedia în cel mai scurt timp posibil, iar ”obiectivul va fi redat traficului rutier după ce toate condiţiile de siguranţă vor fi îndeplinite”. Traficul prin Pasajul Uniri va fi reluat din 20 octombrie.

Reprezentanţii Primăriei susţin că noul sistem de ventilaţie complet automatizat ”a făcut posibilă evacuarea în siguranţă a persoanelor” din cele 100 de maşini aflate în pasaj şi pe rampele de acces.

Citește și: Care sunt cele mai nepoliticoase lucruri pe care le poți face la piață

Pasajul Unirii este închis până joi, 20 octombrie 2022, din cauza incendiului care a avut loc

”În această dimineaţă, în jurul orei 09:30, un autoturism în care se aflau trei adulţi şi un copil, a luat foc în mers în momentul în care traversa Pasajul Unirii în direcţia Bulevardului Dimitrie Cantemir. În cel mai scurt timp de la producerea incendiului, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov care au intervenit cu opt autospeciale de stingere şi cinci echipaje de ajutor SMURD pentru evacuarea persoanelor aflate în acel moment în interiorul pasajului subteran şi pentru stingerea focului.

La evacuarea fumului gros produs de incendiul care a cuprins maşina ce a ars în întregime, au contribuit decisiv instalaţiile de alarmare şi de evacuare a fumului care au pornit de îndată, în momentul în care senzorii de detectare s-au declanşat”, arată reprezentanţii Primăriei Sectorului 4, într-un comunicat de presă, potrivit News.ro.

Potrivit acestora, noul sistem de ventilaţie complet automatizat montat în Pasajul Unirii ”a făcut astfel posibilă evacuarea în siguranţă a persoanelor din cele aproximativ 100 de maşini aflate în acel moment atât în interiorul tunelului, pe ambele sensuri de mers, cât şi pe rampele exterioare ale acestuia”.

Citește și: Amenzi aspre pentru șoferii care nu au la ei kit-ul de siguranță auto. Ce sumă trebuie să plătească cei care sunt prinși fără

”În urma izbucnirii incendiului în interiorul pasajului, au fost produse o serie de daune materiale, pe care echipele de specialişti le vor remedia în cel mai scurt timp posibil. Menţionăm faptul că obiectivul va fi redat traficului rutier după ce toate condiţiile de siguranţă vor fi îndeplinite”, a precizat Primăria Sectorului 4.

Incendiul a izbucnit la un autoturism care se afla la mijlocul Pasajului Unirii şi în care se aflau trei adulţi şi un copil

Incendiul a izbucnit la un autoturism care se afla la mijlocul Pasajului Unirii şi în care se aflau trei adulţi şi un copil. Au fost degajări mari de fum, iar pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere şi şapte SMURD. În pasaj şi pe rampele de acces se aflau circa 100 de autoturisme, iar 20 de persoane au fost evacuate de salvatori.

După ce incendiul a fost stins, s-a făcut ventilarea pasajului şi au fost îndepărtate autoturismele rămase blocate şi cel care a ars, traficul rutier fiind reluat ulterior.

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 fac cercetări pentru distrugere din culpă în acest caz.

Citește și: Primăria Sector 4 anunţă redeschiderea Pasajului Unirii! Când se va putea circula din nou normal în centrul Capitalei

Ce se întâmplă cu Teatrul de Revistă acum, după moartea lui Alexandru Arșinel. Decizia luată de noua conducere a institu... (P) Sondaj eJobs: 65% dintre angajați cred că și-ar putea găsi un job nou în mai puțin de două luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x