Antena Căutare

INTERZIS POFTICIOSILOR: cea mai scumpa rata din Romania. Produsul exclusivist costa 750 de lei

Pofticiosii vor inghiti in sec sau isi vor face rezervari la restaurant. "Rata Peking" sau rata chinezeasca, caci despre ea vorbim, este una dintre cele mai rafinate retete de arta culinara chinezeasca. In urma cu 150 de ani, era preparata doar pentru placerea regelui. Acum, insa, bucurestenii o pot degusta in cel mai vechi restaurant cu specific chinezesc, din tara. Aceasta specialitate este considerata ca fiind si cea mai scumpa rata din Romania

108 bucati, fix, dintr-o singura rata. Si un secret: are nevoie de 48 de ore de preparare. Trebuie oparita, pusa la uscat si apoi unsa cu sosuri speciale. Odata pregatita este introdusa intr-un cuptor deschis, la foc. Dar nu orice foc ci unul din lemnul unor anumiti pomi fructiferi, care nu afuma rata, ci doar o aromeaza.

Se serveste doar pe o masuta cu role si doar de catre bucatarul sef. Care o taie in fata gurmanzilor innebuniti deja de miros.

Produsul este unul exclusivist si a fost adus in Romania in urma cu cateva luni. Si pretul este unul pe masura: 750 de lei. Iar dupa masa. merge un vin special, nu-i asa? Delicatesa culinara vine la pachet cu un vin exclusivist. Si el, cum altfel, rar intalnit in Bucuresti.

Gata cu masinile inmatriculate in Bulgaria! In Romania, circula aproximativ 19.800 masini inmatriculate in tara vecina... Oferte de vacanta: Turistii care vor sa plece pe cont propriu beneficiaza de reduceri ce ajung pana la 40 la suta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x