108 bucati, fix, dintr-o singura rata. Si un secret: are nevoie de 48 de ore de preparare. Trebuie oparita, pusa la uscat si apoi unsa cu sosuri speciale. Odata pregatita este introdusa intr-un cuptor deschis, la foc. Dar nu orice foc ci unul din lemnul unor anumiti pomi fructiferi, care nu afuma rata, ci doar o aromeaza.
Se serveste doar pe o masuta cu role si doar de catre bucatarul sef. Care o taie in fata gurmanzilor innebuniti deja de miros.
Produsul este unul exclusivist si a fost adus in Romania in urma cu cateva luni. Si pretul este unul pe masura: 750 de lei. Iar dupa masa. merge un vin special, nu-i asa? Delicatesa culinara vine la pachet cu un vin exclusivist. Si el, cum altfel, rar intalnit in Bucuresti.
Gata cu masinile inmatriculate in Bulgaria! In Romania, circula aproximativ 19.800 masini inmatriculate in tara vecina... Oferte de vacanta: Turistii care vor sa plece pe cont propriu beneficiaza de reduceri ce ajung pana la 40 la suta...